Шаблон:Цитат

Извор: Нециклопедија

"{{{1}}}"

~ [[{{{2}}}|]]

Употреба

{{Цитат|Изјава|Неко}} прави:

"Изјава"

~ Неко


{{Цитат|Изјава|Неко|Нечије пуно име}} прави:

"Изјава"

~ Нечије пуно име


{{Цитат|Изјава|Неко|Нечије пуно име|тема}} прави:

"Изјава"

~ Нечије пуно име на тему тема