Шведска

Извор: Нециклопедија
(преусмерено са Svedska)
Onödiga konungariket av Svärje
200px 100px
(Flagga) (Riksvapen)
Nationalsång: Inofficiell:Fångad av en stormvind,

Officiell:Helan går

300px
Huvudstad Malmö (Officiellt av Skåne Län.)
Största stad Holmstock
Officiella språk Arabiska, Finska, Jugoslaviska, Polska, Ryska, Norska, Danska
Minoritetsspråk Swahili, Thailändska, Svenska
Självständighet
 • Deklarerad
 • Erkänd
1993
Då vi råkade bli medlem i EU
Aldrig (inofficiellt av Knugen).
Statschef Knug Carl Gusfat IXV av Svegrie
Statsskick Kommunistisk monarki
Valuta Sexuella tjänster
Tidszon Försenad
Topografi
 • Högsta punkt

 • Största sjö

 • Längsta flod

Kebnekaise
6,788 m ö.h.
Östersjön
Mer än 10 km²
Forsflodsälveån
Längre än 10 m
Nationaldag Fredag
Landskod SWE (IKEA)
Landsnummer +112

Шаблон:RW


Шаблон:Q

Шаблон:Q

Шаблон:Q

Шаблон:Q

Шаблон:Q

Шаблон:Q

Karta över Sverige under mindremaktstiden (mörkgrått, lite mindre än nu alltså...)

Sverige är ett land som ligger i Norden i Europa. Sverige gränsar till pommern med Finland, klubban Norge och halvön Danmark. Sverige är en halvö om räknar med Norge. Sverige kommer snart officiellt att kallas för "Rein-fältet" av Fredrik Reinfeldt, då han vid maktövertagandet i september 2006 meddelade att han planerar att under perioden 1 September-31 november 2007 platta till hela landet så det blir en åker, eftersåm Centerpartiet kräver det för att gå med på att bilda en bårgerlig kåalitiånsregering. Annars håtade Centerpartiet att hjälpa Göran Perssån. För mer infårmatiån av detta, se Tillplattningen av Sverige 2007. Sveriges befolkning består mest av Vikingarna, kommunister oåh ett åråande stårt antal fjortisar även samer har setts till i de nårra delarna av detta kalla, blöt och mörka land (samerna kåmmer förhoppningsvis att depårteras till Svalbard inom kort). Sverige heter även för Sverlandtyska. På tyska kallas det även för "Reinfeld" (rent fält). Sveiges fana är genomskinlig med blå citroner och ett fotografi av en ovanligt stor fiskmås; Karl Marx.

Flaggan[уреди]

Sveriges flagga är en usel blanding mellan USA:s och Europas flagga. De gula fälten kommer för att svenskarna är så ivriga över att få fira påsk och de blå för att svenskarna älskar att bada i havet.

Sveriges före detta flagga hette Svennebrogen och anklagades för att vara nazistisk. Så under andra världskriget så bytade man namn på flaggan till Dannebrogen, och skänkte sedan den till Danmark 1984 som ett tack för att man hade fått låna ön Bornholm till att testa kärnvapen. Sedan dess har Sveriges nuvarande flagga varit officell i hela landet utom Malmö där Iraks flagga regerar som officiell.

Rolig historia[уреди]

Huvudartikel: Sveriges historia

Svedala grundades 1447 av Göran Persson när denne uttalade orden "ljus, bli till". Så mycket ljus blev det visserligen inte, mest mörk skog och lite berg som inte är mycket att skryta med samt betongförorter.

Under första och andra värdskriget var Sverje neutralt, vilket innebar att blunda, gråta och hålla för öronen medans Nazityskland tog hand om Norge, vad de nu skulle med den trista landstumpen till, och när det stora feta åbäket tog hand om det söta lilla konststycket. Tyskland ville okupera Sverige men de stora svenska trupperna slog tillbaka tyskarna genom att skrika saker på norrländska som tyskarna uppfattade som häxkonster.

Korrekt politik[уреди]

Huvudartikel: Sveriges politik

Svärje styrdes av Göran Persson ända tills september 2006, även om den egentliga makten ligger hos Fredrik Reinfeldt. Svärjes pung heter Karl XVI Gustafv Bërnadsdottir

Geografi[уреди]

Känns igen på kartan för att det ser nästan ut som Mr Hankey från tv-serien South Park. Landskapet är varierat med skog i söder, mer skog i landets mellersta delar och mest skog i norr och två stora sjöar som heter Vänern och Vättern. Svärjes ytan är 24 km².

Administrativ segregering[уреди]

Uppdelning i sovjeter med sovjetbokstäver:

Städer[уреди]

Här bor troligtvis folk.

Klimat[уреди]

Det är vansinnigt hett i Sverige när man har ställt sig i Skidbacken, och vansinnigt svalt när man har lagt sig på stranden. Perfekt, eller hur?

I områdena norr om Måkkbaa kommer det i regel 34,2 meter snö var femte nanosekund under den djävligt långa perioden nyåsaftonen till Karl Marx-afton.

Ekonomi[уреди]

Största industrin i landet är bidrag, vilket har gett landet en hög levnadsstandard, med både rinnande vatten och elektricitet. Landets inkomster kommer från VOLVO (latin för "utan bromsar") och JAS 39 GREPEN (anges ofta felaktigt GRIPEN) jordens bästa jordfräs, inkomster får landet även från isbjörnskött, isbjörnar går som bekant helt fritt på gatorna i Sverige men är inget problem då man lätt slår ihjäl dem med en midsommarstång eller en julgran (de sistnämnda är de enda trädsorterna i Sverige). Valutan heter Kr/säck

Infrastruktur[уреди]

Man kan flyga till Sverige! Men gör det för Guds skull inte. Det finns fanimig inga landningsbanor! Ett roligare alternativ är att utforska Sveriges välutbyggda nätverk av potthål. En av fördelarna med biltrafiken i Sveerge är trängseln. Att njuta av trängseln kostar dock extra, och trängselskatt är på väg att införas. Kung Fredrik tycker att tåg är bra, även om det inte går dit du vill eller om lokföraren är utbildad. Det går åka buss från Sveriges till USA det finns en undervattenstunnel, som förbinder Göteborg och New York City, genom vilken det även går en bilväg, men även järnväg så att man kan åka tåg. Åk mer tåg! Ät en bäver!

Statsministern i infrastrukturen[уреди]

Själv åker statsministern nästan bara lyxbilen AutoPutin "Hitlerina Rolls-Roycekopia", med privatchaufför. Om han åker tåg har han ett eget tåg med privat, odentligt utbildad, lokförare. Då statsministern skall åka tåg kan det hända att andra tåg ställs in och ersätts av extrabussar från 1920-talet. Då statsministern åker tåg är enda gången som myndigheterna inspekterar och åtgärdar järnvägsrälsens säkerhet. Vanligt folk får åka med gamla skrottåg som körs av mycket dåligt utbildade lokförare, och ofta är järnvägsrälsens säkerhet då inte åtgärdad. Det är så för att det skall "bli billigare" för svenska gerillan.

Demografi (det här ordet betyder "jobbiga minoriteter", om du undrade)[уреди]

Svenneland har lyckats sämre än till exempel USA och Australien med att utrota sin urbefolkning, men dessa håller sig ändå för sig själva uppe i norr, där ingen annan vill vara. Kriminaliteten bland urinvånarna är hög, med många skoter-drive-bys så att renarna får renskav.

Urbefolkningen i väster kallas raggare, som känns igen på det medfödda särdraget polisonger.

Kultur[уреди]

svensk kultur består av:

Sverige i EU[уреди]

Sverige är, liksom många andra länder i Europa, med i EnormaUnionen (förkortat EU), vilket tyvärr inte gett Sverige ekonomiskt eller militärt stöd. Sverige betalar endast 4827512311:50- till EU per år och får tillbaka 2:20-. Eu är sååå goda! Deras godhets yttersta gräns kan inte ses änns med Hubble. Svenska folket "röstade" den 14 september 2003 dock bort EU:s ekonomiplan ur sverige, kallad EMU, vilket innebär att alla länder som är med på den ekonomiplanen börjar använda euro som valuta. För den som inte vet är Euro rasnamnet på den speciella Emu som inte springer runt i Australien, utan i fransosernas pengaburkar. Och den har ingen näbb utan Europakarta där Sverige är struket (liksom Italien m.m, dock kom Östtyskland till). Andouillerike är dock 11 ggr större än riktigt storlek (På kartan, inte i verkligheten...)

Sport[уреди]

Huvudsartikel: Sport i Sverige eller Sveriges Landslag

Sverige har haft OS 1912 i Stockholm som slåg record i OS-medaljer som även kom på etta i topplista. Sverige var då bra på Fotboll, de råkade vinna guld i fotbolls-VM. Nämnda VM utspelade sig 1958 de vann över Brasilien i final och Sverige har en guld, ett silver och två brons i fotboll. Men nu för tiden är Sverige inte så bra i fotboll, men jättebra i basket.


Kända Svenskar[уреди]

 • Knug Carl Gusfat IXV av Svegrie - Knug.
 • Göran Persson - Allas vän.
 • Darin - Kurdisk terrorist som numer är känd från den populära talangjakten "Din Tandställning"
 • Ingmar Bergman - Geniet bakom super-fenomenet "Ordjakten" för 65+ åringar
 • Astrid Lindgren - Administratör för heavy-metal blaskan "Frida".
 • Zlatan Ibrahimović - Vem??
 • Alfred Nobel - Orsakade Istiden för ca. 1 miljard år sedan
 • Bamse - Kommunistisk ledare för terrorgruppen Bamse gänget. Andra medlemmar i gruppen är Lil' bin Skuttmed och Uh skalma manha.
 • Carola - hörsel skadande microfon märke
 • Tomas Ledin - Tycker att sommaren är kort
 • Mark levengood - Marken Lever gott, påminner om karaktären "Big-Gay-Al" i den världskända drama serien South Park.
 • Markoolio - Pedofil som har FF jämt och ständigt.
 • Gustav Vasa - Hitlers farmor, grundaren till världsmakten Vasa i Västra Finland.
 • Malin Baryard - Har en Häst från H&M.

Plus ca. 9 miljoner andra omärkvärdiga svin


Referenser[уреди]

 • August Strindberg säger att det här är helt sant.
 • Göran Persson klagar över att någon tog hans kanelbulle.
 • Martin Timell kommer ut med att han är Asexuell.